DOBERGARD  Školski trg 5 Beograd   Telefon 011/6557-144   Faks 011/6557-145   Email office@dobergard.co.rs  Web: www.DOBERGARD.co.rs Srpski SRPSKI РУСКИИ English ENGLISH

O NAMA USLUGE OPREMLJENOST KADROVI REFERENCE ODGAJIVAČNICA KONTAKT

VESTI:

SPECIJALNO PRIZNANJE DOBERGARD-u
 

Udruženje za privatno obezbeđenje Srbije dodelilo je specijalno priznanje za najbolju bezbednosnu kompaniju u oblasti fizičke zaštite kompaniji DOBERGARD

Sve vesti pogledajte OVDE


DOBERGARD d.o.o. je stekao sve licence MUP-a i u potpunosti uskladio poslovanje sa Zakonom o privatnom obezbeđenju   te svim sadašnjim i potencijalnim klijentima stoji na raspolaganju sa kompletnim servisom u oblasti obezbeđenja.

Dokumenta - javne nabavke

Zašto raditi sa DOBERGARD-om?

- Zato što postojimo u kontinuitetu još od 2004. godine.
- Zato što   posedujemo sve licence MUP za poslove obezbeđenja
- Zato što  sve resurse imamo u  vlasništvu (poslovnu zgradu, vozila, opremu...).
- Zato što dodatno osiguravamo sve svoje klijente od štete.
- Zato što od 2004. godine redovno isplaćujemo poreze, radnike, dobavljače.
- Zato što smo domaća kompanija i sve dogovarate direktno sa vlasnikom.

Izdvajamo:

 

ALARM MONITORING

Već od 3.000,00 dinara/mesečno

 

 

 

 

POLISA OSIGURANJA

Do 1.500.000,00 eur po šteti!


 

 

 
    FIZIČKO OBEZBEĐENJE
  Profesionalno fizičko obezbeđenje i protivpožarna zaštita objekata svih tipova i stepena rizika, sa maksimalno opremljenim i obučenim službenicima obezbeđenja, i logističkom podrškom interventnih timova i Kontrolnog centra od 00h do 24h.

     MOBILNO OBEZBEĐENJE
  Periodičan obilazak objekta od strane patrolnih timova DOBERGARD-a  u različitim vremenskim intervalima sa preventivnom i represivnom bezbednosnom funkcijom.
U zavisnosti od tipa objekta i potreba klijenta, mobilno obezbeđenje se vrši 1,2,3 ili 5 puta u toku 24h,odnosno, po potrebi u vanrednim situacijama. 
 

DOBERGARD fizičko i mobilno obezbeđenje
DOBERGARD fizičko i mobilno obezbeđenje

     ALARM MONITORING
  Ugradnja profesionalnog alarmnog sistema PARADOX sa povezivanjem na Kontrolni centar DOBERGARD koji je dežuran 24h dnevno. U Kontrolnom centru se registruju sve promene na štićenom objektu , a u  slučaju alarmne situacije, Kontrolni centar na objekat šalje Interventnu ekipu i postupa u skladu sa definisanom planom akcija. 
 


Alarm monitoring objekata

     VIDEO MONITORING
  Ugradnja profesionalnog  sistema video-nadzora i linkovno povezivanje sa Kontrolnim centrom DOBERGARD omogućava daljinsko nadgledanje šticenog objekta i intervenciju službe obezbeđenja u kriznim situacijama. Idealno je rešenje za mala i srednja preduzeca u kombinaciji sa alarm-monitoringom i mobilnim obezbedjenjem, jer znatno umanjuje troškove za fizičkim obezbeđenjem a pruža optimalnu bezbednost.

sistemi video-nadzora

    GPS PRAĆENJE VOZILA
GPS (Global positioning system) praćenje vozila je potpuno nova usluga bezbednosna usluga, koja Vam omogućava da svakoga trenutka znate sve važne podatke o Vašem vozilu, uz logističku podršku Kontrolnog centra!
 
GPS praćenje vozila
    TRANSPORT VREDNOSTI
  Najbrži i najbezbedniji nacin dostave vrednosnih paketa i prenos novca i dragocenosti, sa uslugama "Cash in tranzit" i organizovanom predajom pazara u banke. Ove poslove obavljaju posebno obučeni i opremljeni službenici DOBERGARD, u specijalnim vozilima. Osiguravamo kompletnu vrednost koja se prenosi, a imamo posebne pogodnosti za klijente koji imaju svakodnevnu potrebu za ovom uslugom (banke, menjačnice, trgovine) 

     PROTIVPOŽARNA ZAŠTITA
  Usluge referenta protivpožarne zaštite, servis PP aparata i hidranata, izrada plana zaštite od požara i drugih normativnih akata iz oblasti ZOP-a, kao i obuka zaposlenih iz protivpožarne zaštite.
protivpožarna zaštita objekata
     SLUŽBENI PSI  
  Odgajivačnica službenih Dobermana za potrebe obezbeđenja je Međunarodno sertifikovana (FCI 3922), sa brojnim priznanjima na izložbama i utakmicama u radu. Pruža usluge odgoja i dresure pasa čuvara za potrebe obezbeđenja lica i objekata, kao i smeštaja Vaših pasa tokom putovanja.
DOBERGARD Doberman
   ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA  
  Usluge dnevnog i periodičnog čišćenja poslovnih i privatnih objekata, nabavke i distribucije potrošnog materijala (ubrusi, apiri, sapun, osveživači), poliranje podova, generalna čišćenja objekata.
Ciscenje objekata
USLUGE VATROGASACA
DOBERGARD je proširio delatnost i jedini u Srbiji iz delatnosti formirao vatrogasnu jedinicu, sa 15 vatrogasaca, dva navalna vozila, svom pratećom i dodatnom vatrogasnom opremom.
Preporučujemo klijentima logističku podršku naša dva vatrogasna vozila uz usluge obezbeđenja, odnosno kao dodatni kriterijum prilikom izbora najboljeg pružaoca usluga obezbeđenja.
KOMUNALNA SLUŽBA
DOBERGARD formirao i komunalnu službu , opremljenu komunalnim mašinama (traktori, traktorske kosačice, kamioni-putari, kamioni kiperi, prateća mehanizacija) i sada za klijente pružamo održavanje zelenih površina, čišćenje snega i druge prateće aktivnosti na održavanju kruga tokom cele godine

 
   

   

DOBERGARD je 100% u srpskom vlasništvu, pa je logično i učesnik akcije KUPUJMO DOMAĆE.
Davanjem prednosti domaćim kompanijama jačamo domaću privredu, podstičemo rast i zapošljavanje.

 

    DOBERGARD JE ČLAN NAJPRESTIŽNIJIH STRUKOVNIH ORGANIZACIJA


UDRUŽENJE ZA PRIVATNO
OBEZBEĐENJE SRBIJE
www.UPOS.org.rs

FCI
 
MEĐUNARODNA KINOLOŠKA
FEDERACIJA (FCI) -
DOBERGARD RITOPEK FCI 3922

Confederation of European Security Services
MEĐUNARODNA KONFEDERACIJA SLUŽBI
PRIVATNE BEZBEDNOSTI (CoESS)

www.privatnabezbednost.rs
SRPSKO UDRUŽENJE PREDUZETNIKA
U PRIVATNOJ BEZBEDNOSTI

All rights reserved by  DOBERGARD Sva prava zadrzana.