DOBERGARD  Školski trg 5 Beograd   Telefon 011/6557-144   Faks 011/6557-145   Email office@dobergard.co.rs  Web: www.DOBERGARD.co.rs Srpski SRPSKI РУСКИИ English ENGLISH

O NAMA USLUGE OPREMLJENOST KADROVI REFERENCE ODGAJIVAČNICA KONTAKT

VESTI:
Decembar 2022. 

SPECIJALNO PRIZNANJE DOBERGARD-u
 

Udruženje za privatno obezbeđenje Srbije dodelilo je specijalno priznanje za najbolju bezbednosnu kompaniju u oblasti fizičke zaštite kompaniji DOBERGARD

Sve vesti pogledajte OVDE

Dokumenta - javne nabavke

Zašto raditi sa DOBERGARD-om?

- Zato što postojimo u kontinuitetu još od 2004. godine.
- Zato što  sve resurse imamo u  vlasništvu (poslovnu zgradu, vozila, opremu...).
- Zato što posedujemo sve licence i sertifikate za poslove bezbednosti.
- Zato što dodatno osiguravamo sve svoje klijente od štete.
- Zato što od 2004. godine redovno isplaćujemo poreze, radnike, dobavljače.
- Zato što smo domaća kompanija i sve dogovarate direktno sa vlasnikom.


Izdvajamo:

GPS PRAĆENJE VOZILA

Već od 3.000,00 dinara/mesečno 

ALARM MONITORING

Već od 3.000,00 dinara/mesečno 

POLISA OSIGURANJA

Do 1.500.000,00 eur po šteti!

VESTI:
*Na ovoj strani možete videti sve vesti iz kompanije DOBERGARD

Vesti

Decembar 2022. UPOS: DOBERGARD najbolja bezbednosna kompanija u 2022. godini!

Udruženje za privatno obezbeđenje Srbije (UPOS) tradicionalno dodeljuje godišnja priznanja najuspešnijim kompanijama iz ove oblasti, i to u tri kategorije: transport novca, tehnička zaštita i fizička zaštita.

Za najboljeg u oblasti fizičke zaštite i u 2022. godini izabran je DOBERGARD DOO, osnovan davne 2004. godine u Beogradu, a danas usluge fizičke zaštite lica, imovine i poslovanja pruža u svim mestima u Republici Srbiji, uključujući autonomnu pokrajinu Kosovo i Metohiju.

 

April 2022. PRVA PRIVATNA VATROGASNA JEDINICA, ZA BEZBEDNOST CELOG DRUŠTVA!

DOBERGARD je kao lider u oblasti privatne bezbednosti u Srbiji, 20.aprila 2022. godine i zvanično postao prva privatna vatrogasna jedinica sa ovlašćenjem Ministarstva unutrašnjih poslova za delatnost zaštite od požara u subjektima prve kategorije.

 

Oktobar 2021.  Naš novi član - PROTECTA GROUP d.o.o.

Novom akvizicijom100% udela u kompaniji PROTECTA GROUP DOO, dodatno smo ojačali našu lidersku poziciju, povećali ukupni tržišni udeo i svim našim korisnicima omogućili još kvalitetniju uslugu, posebno u oblasti tehničke zaštite u kojoj je PROTECTA GROUP neprikosnoveni lider već 15 godina.

Maj/Jun 2021. PODRŠKA FONDACIJI BUDI HUMAN
DOBERGARD podržao akciju humanitarne fondacije  BUDI HUMAN, uplatom donacija za decu kojima je potrebna pomoć u borbi sa najtežim bolestima.

Uplatama za malog Gavrila u maju 2021. i malu Lanu u junu 2021., DOBERGARD je dao svoj skromni doprinos, podrži i ti rad ove humanitarne fondacije!  www.budihuman.rs

Januar 2021. Naš novi član - SPARTA SECURITY d.o.o.
Akvizicijom100% udela u kompaniji SPARTA SECURITY DOO, pozicininirali smo našu lidersku poziciju, povećali ukupni tržišni udeo i omogućili svim našim korisnicima još bolju i kvalitetniju uslugu.
Maj 2020.  COVID-19 KRIZA 2020.
Tokom krize platili smo više od 200 miliona poreza, nastavili da pružamo usluge svim klijentima, nismo smanjili broj zaposlenih i uspešno smo donirali 3 miliona dinara za respirator Vladi Republike Srbije!
April 2019.  Nova flota za transport novca
DOBERGARD je u aprilu 2019. nabavio novu flotu specijalnih vozila za transport novca i time proširio usluge iz ove delatnosti, sada sa pokrivenošću cele teritorije Republike Srbije.

Sada DOBERGARD poseduje najbolji i najmlađi vozni park specijalnih vozila za transport novca natržištu privatnog obezbeđenja Republike Srbije.


 
Mart 2018.  Formirana Vatrogasna jedinica
DOBERGARD je početkom 2018. proširio delatnost i jedini u Srbiji iz delatnosti formirao vatrogasnu jedinicu, sa 15 vatrogasaca, dva navalna vozila, svom pratećom i dodatnom vatrogasnom opremom.
Preporučujemo klijentima logističku podršku naša dva vatrogasna vozila uz usluge obezbeđenja, odnosno kao dodatni kriterijum prilikom izbora najboljeg pružaoca usluga obezbeđenja.

 
Februar 2018.  Formirana Komunalna služba
DOBERGARD je početkom 2018. proširio delatnost i formirao komunalnu službu , opremljenu komunalnim mašinama (traktori, traktorske kosačice, kamioni-putari, kamioni kiperi, prateća mehanizacija) i sada za klijente pružamo održavanje zelenih površina, čišćenje snega i druge prateće aktivnosti na održavanju kruga tokom cele godine.

 
Avgust  2017. Jubilarne 50. Gročanske svečanosti
DOBERGARD je u saradnji sa GO Grocka, bez ijednog incidenta obezbedio jubilarne 50. Gročanske svečanosti, od 26. Jula do 02. Avgusta  2017. - kroz višednevni bogati kulturno-umetnički program prošlo je više od 50.000 postilaca, a između ostalih gostovali su Aca Lukas, Miroslav Ilić, Ana Bekuta, BIG BEND, Van Gog, Garavi Sokak...
Jun  2017. DOBERGARD obezbeđuje kritične infrastrukture
DOBERGARD je  kompanija  kojoj je povereno obezbeđenje kritičnih infastruktura, a najznačajniji su:  JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, Elektroprivreda Srbije, Pošte Srbije, Uprava za zajedničke poslove republičkih organa, Institut za majku i dete Srbije...

Januar 2017. NOVI STANDARDI OBEZBEĐENJA MANIFESTACIJA
DOBERGARD je  u saradnji sa MUP-om i Gradom Beogradom, bez ijednog incidenta obezbedio najznačajniju  i najbrojniju manifestaciju BEOGRADSKA ZIMA 2017. - trodnevni doček Nove Godine i sve prateće praznične manifestacije.
Samo na dočeku Nove Godine pred Domom Narodne skupštine bilo je angažovano više od 300 redara, video-nadzor visoke rezolucije, KD vrata i metal detektori, fizičke barijere, 10 patrolnih vozila... te su ovogodišnjim obezbeđenjem postavljeni novi standardi u obezbeđenju manifestacija koje ponovo postaju omiljeno i bezbedno mesto za okupljanje građana svih generacija.
Decembar 2016. LICENCIRANI!

DOBERGARD&DOBERGARD PLUS je stekao sve licence MUP-a i u potpunosti uskladio poslovanje sa Zakonom o privatnom obezbeđenju (01.01.2017.)  te svim sadašnjim i potencijalnim klijentima stoji na raspolaganju sa kompletnim servisom u oblasti obezbeđenja.


Februar 2016. RUN FOR PEACE!

 DOBERGARD je dao doprinos i uspešno obezbedio manifestaciju RUN FOR PEACE 28.02.2016. godine u centru Beograda.
Stotine trkača, tenkovi Vojske Srbije i brojni građani bili su bezbedni tokom manifestacije kojom su dali svoju podršku ugroženima svetskom migrantskom krizom.

Novembar 2015. I U 2015. GODINI DOBERGARD JE BROJ 1.!

 I u 2015. godini smo broj 1. kada je rast i kvalitet bezbednosnih usluga u pitanju!
 
DOBERGARD na kraju ove poslovne godine može sa ponosom da istakne uspostavljanje standarda i osvajanje sertifikata ISO 27001 (bezbednost informacija), ISO 22301 (kontinuitet poslovanja), ISO 28000 (lanac snabdevanja), ali i značajan tržišni rast gde smo se sa rastom od 5% ukupnog tržišnog udela pozicionirali u sam vrh i zasigurno kao vodeća domaća bezbednosna kompanija.

Mnogi se šepure... Mi Vas čuvamo!

Septembar 2015. DOBERGARD MOBILE GUARDING!

Uz vozni park patrolnih vozila, DOBERGARD je formirao i specijalne timove za brz odziv na intervenciju na motorima - MOBILE GUARDING.
I ovaj put, idejno rešenje i kompletan brending izvela je kompanija RIVELKOM

 

DOBERGARD mobile guarding!

 Januar 2015.  Nova tržišta u Novoj godini!
 DOBERGARD nastavlja  značajno povećanje tržišnog udela i u 2015. godini.
Od 01.01.2014. pod našom zaštitom su i svi objekti Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.
Regionalnim proširenjem u svim većim gradovima Srbije, DOBERGARD je ojačao poziciju tržišnog lidera bezbednosnih usluga u Srbiji.
 

   Zašto raditi sa DOBERGARD-om?

   Kako bi na surovom i neuređenom tržištu privatnog obezbeđenja Srbije utvrdili koje su to prednosti koje naša kompanija ima u odnosu na konkurenciju, analizirali smo činjenice da imamo kontinuitet duži od 10 godina poslovanja (nismo se u međuvremenu stečajem ili likvidacijom gasili, osnivali, pripajali...), nismo prezaduženi (nemamo kredite već sve resurse u svom vlasništvu - od moderne poslovne zgrade do sopstvene flote automobila), posedujemo sve licence i standarde kvaliteta sa najvišim ocenama, dodatno do 1.500.000,00 eur osigurvamo svoje klijente od profesionalne odgovornosti, od 2004. godine redovno mesečno uplaćujemo poreze, doprinose, zarade i dobavljače, a kao domaća kompanija imate ekskluzivnost da sve uslove poslovanja dogovarate sa vlasnikom, bez "odloženih uslova" ili "međunarodnih korporacijskih prepreka".
Klijenti dakle biraju DOBERGARD
- Zato što postojimo u kontinuitetu još od 2004. godine.
- Zato što  sve resurse imamo u  vlasništvu (poslovnu zgradu, vozila, opremu...).
- Zato što posedujemo sve licence i sertifikate za poslove bezbednosti.
- Zato što dodatno osiguravamo sve svoje klijente od štete.
- Zato što od 2004. godine redovno isplaćujemo poreze, radnike, dobavljače.
- Zato što smo domaća kompanija i sve dogovarate direktno sa vlasnikom.

 

Kupujmo domaće! 
DOBERGARD je 100% u srpskom vlasništvu, pa je logično i učesnik akcije KUPUJMO DOMAĆE.
Davanjem prednosti domaćim kompanijama jačamo domaću privredu, podstičemo rast i zapošljavanje.
   DOBERGARD na TWITTER-u

   DOBERGARD na FACEBOOK-u

    DOBERGARD JE ČLAN NAJPRESTIŽNIJIH STRUKOVNIH ORGANIZACIJA


UDRUŽENJE ZA PRIVATNO
OBEZBEĐENJE SRBIJE
www.UPOS.org.rs

FCI
 
MEĐUNARODNA KINOLOŠKA
FEDERACIJA (FCI) -
DOBERGARD RITOPEK FCI 3922

Confederation of European Security Services
MEĐUNARODNA KONFEDERACIJA SLUŽBI
PRIVATNE BEZBEDNOSTI (CoESS)

www.privatnabezbednost.rs
SRPSKO UDRUŽENJE PREDUZETNIKA
U PRIVATNOJ BEZBEDNOSTI

All rights reserved by  DOBERGARD Sva prava zadrzana.